• +46 430328-2042
  • info@fakturaspel.se
  • Norrfjäll 10 380 40 ORREFORS
Kasinospel
ren platina spelautomat: gratis spel och recense Ren Spelautomat i platina

ren platina spelautomat: gratis spel och recense Ren Spelautomat i platina

Spelautomaten Pure Platinum kommer att pressa dig till det yttersta, 5 hjul för att få de bästa kombinationerna rakt igenom de 40 vinstlinjer som är tillgängliga för dig. Det är inte en progressiv slot, men belöningarna är fortfarande mycket intressanta för denna slot som skapats av Microgaming utvecklare. Pure Platinum förser dig med Scatter och Wild-symboler, samt gratissnurr för att öka dina vinster och för att nå en maximal jackpot som ger dig 500 euro maximalt. Platina är en av de mest sällsynta metallerna på planeten och används till många saker för dess funktioner och denna slot är inspirerad av just dessa egenheter.

Symboler

Pure Platinum-logotypen syns tydligt överst på huvudspelskärmen i kedjor och den industriella atmosfären som har återskapats i denna slot kommer omedelbart att få dig att förstå det tema som har valts. De rena Platinum-symbolerna följer även denna våg och du hittar några föremål som tillverkats i detta dyrbara material. Bland dessa symboler hittar du Platinum Bars, Skivor, Ringar och Klockor. Det finns naturligtvis också de klassiska spelikonerna som har anpassats för att komma perfekt in i detta ovanliga tema. Wild-symbolen är Pure Platinum-logotypen och kan ersätta vilken symbol som helst förutom Scatter-symbolen som är Platinum Disc som visas 3 till 5 gånger på hjulen kommer att erbjuda dig 10 till 50 free spins med multiplikatorer från 1x upp till 5x.

Betalningar

När du bestämmer dig för att spela med den Rena Platinum-spelautomaten måste du omedelbart förstå satsningsgränserna och tack vare det breda valet kommer alla spelare att kunna ha kul med denna spelautomat online. Tokens valörer börjar från ett öre för att få upp till 5, glöm inte att du kommer att ha upp till 40 betalningslinjer tillgängliga och detta ger dig möjlighet att satsa maximalt 20 euro per skott. Efter varje vinnande kombination kommer du att få chansen att dubbla dina vinster genom att gissa färgen på det dolda kortet, om du vill leta efter en ännu mer komplex utmaning kan du försöka gissa fröet och du kan fyrdubbla beloppet av vinsten. Stora spelmöjligheter med spelautomaten Pure Platinum och stora chanser att vinna med alla vinstlinjer som finns.