• +46 430328-2042
  • info@fakturaspel.se
  • Norrfjäll 10 380 40 ORREFORS
Kasinospel
öken skatt spelautomat: gratis spel och granska

öken skatt spelautomat: gratis spel och granska

Beskrivning Treasure Slot Machine

Spelautomaten Desert Treasure är en slot med 5 hjul som ger spelare med upp till 20 vinstlinjer. Playtech har satt ytterligare ett spel på toppnivå på marknaden för alla fans och på hjulen hittar du Scatter och Wild-symboler med chans att vinna gratissnurr och en intressant jackpott. Den egyptiska temat är mycket utnyttjas i världen av online slots och Desert Treasure gör det som bäst genom att också erbjuda en jackpot som kan nå upp till 10.000 polletter och en progressiv jackpot använda den välkända Dollar Ball alternativet. Om du är redo för en fullt utvecklad arabisk natt kommer du att gå vilse i de vyer som erbjuds dig av Desert Treasure slotmaskinen.

Symboler

Öknen och egyptiska temat i synnerhet för med sig klassiska symboler som minns i medvetandet hos spelarna alla mysterier denna befolkning och i denna värld så långt borta. En enorm sandöken som väntar dig med de många chanserna att vinna stora vinster. Symbolerna inkluderar Kameler, prinsessor, köpmän, Golden Cobras, Oaser och även symboler relaterade till pokervärlden för att slutföra utrymmena på hjulen. Symbolerna Kobra, Kompass och prinsessan kick off speciella alternativ som också erbjuder mycket detaljerade animationer. Grafiken är en av höjdpunkterna i detta spel som inte kommer att svika fans av online slots. Wild-symbolen är Den Gyllene Kobran som kommer ut väldigt ofta och kan ersätta varje symbol i de vinnande kombinationerna som ger dig många chanser att vinna.

Betalningar

Om du redan har bosatt dig i sanddynerna i denna öken kommer du att vara nyfiken på att lära dig mer om insatserna som spelautomaten Desert Treasure erbjuder dig. Sloten skapades för att möta behoven hos alla spelare och därför är minimiinsatsen 1 cent medan maximum är dedikerat till orädda spelare och är 200 euro. Dollar Ball-alternativet kostar bara en dollar att drivas och du kommer att ha 5 bollar för att tjäna de olika priser som är tillgängliga för dig och naturligtvis för att försöka vinna jackpotten. Två eller fler Prinsessor (Scatter-symbol) kommer att ge dig ett direkt och gratis spin-pris där dina vinster kommer att tredubblas. Kort sagt, mellan prinsessor och öknar måste du hitta din förmögenhet för att bli framgångsrika spelare med spelautomaten Desert Treasure.