• +46 430328-2042
  • info@fakturaspel.se
  • Norrfjäll 10 380 40 ORREFORS
Kasinospel
Dolphin’s Pearl Deluxe spelautomat: gratis spel och recension

Dolphin’s Pearl Deluxe spelautomat: gratis spel och recension

Beskrivning och idé av spelet Dolphins’s Pearl Deluxe Slot Machine

Spelautomaten Dolphin’s Pearl Deluxe kommer omedelbart att förvåna dig med sina 5 icke-progressiva hjul som förser dig med 10 vinstlinjer för att generera högsta möjliga utbetalningar. Novomatic erbjuder en kvalitetsprodukt med Wild, Scatter och Multiplier-symboler, gratissnurr och en jackpott som ger dig chansen att vinna upp till 90.000 EURO. Dolphin’s Pearl Deluxe är en pärla bland juvelerna, om du måste välja en av de dyrbara objekt inuti facket förmodligen ett smart val skulle kunna vara en Pearl.

Symboler

Dolphin’s Pearl Deluxe spelautomat är inställd under havet och den dominerande färgen kunde bara vara blå. De bubblor som dras separerar hjulen och du kan hitta ikoner inspirerade av denna inställning under Marina. Designen är en blandning av traditionella och innovativa symboler, du kommer att ha Hummer, Sea Horses, Rainbow Fish, Delfiner och Ostron. Naturligtvis måste alla dessa symboler som dras läggas till symbolerna relaterade till pokervärlden. Dessa är enkla och klassiska symboler, men inbäddade i ett marint tema. Det finns ett autoplay-alternativ precis ovanför knappen som sparkar igång rullarna. Alla vet att delfinen anses vara en mycket intelligent varelse och i detta fall fungerar den som en Wild-symbol och därför kan ersätta alla andra symboler inom dina vinnande kombinationer. Den kan inte ersätta Scatter-symbolen.

Betalningar

Spelet är enkelt och kommer att erbjuda dig många chanser att vinna viktiga priser, kan du få tillgång till gratis spel om du får 3 till 5 Ostron eller Pärlor. Detta kommer att ge dig möjlighet att få tillgång till 15 gratis spel där de priser du vinner kommer att multipliceras med 3. Inget nytt i detta spel, men det roliga kommer säkerligen inte saknas för alla de spelare som inte är ute efter komplexa och innovativa slots, utan helt enkelt möjligheten att passera och tid att ha kul med Dolphin’s Pearl Deluxe spelautomat. Sloten förtjänar att spelas bara för sin otroliga grafik, speciellt om du älskar havet och dess varelser. Spelet är vackert och enkelt lämpligt för alla spelare och tack vare multiplikatorerna kommer adrenalinet att flöda i floder.