• +46 430328-2042
  • info@fakturaspel.se
  • Norrfjäll 10 380 40 ORREFORS
Kasinospel
Daredevil spelautomat: gratis spel och recension

Daredevil spelautomat: gratis spel och recension

Beskrivning och idé av spelet

Daredevil erbjuder alla spelare 5 hjul och 9 vinstlinjer som de kan spela på. Med Scatter- och Wild-symbolerna kan du vinna upp till 40 000 euro i jackpottar om turen hjälper dig till slutet. Det finns två platser du kanske har hört talas om Daredevil, den första är naturligtvis den berömda serietidning, den andra är på bio i en av de mycket framgångsrika filmer om denna hjälte. Anpassningen av Cryptologic bygger mer på serier än på filmen, så låt oss säga att Emo inte kommer att bli mycket glad, det är i själva verket en klassisk Daredevil och kanske är det bättre så. Spelet är bra, grafiken är mycket ren och välvårdad, även om hålls i kartong stil.

Symboler

Symbolerna du kan förvänta dig på hjulen är: Kingpin, Bullseye, Jester och kompani och i själva verket är de alla där. Det finns också ett sortiment av vapen i ninjastil. För att göra det mesta av potentialen i detta spel är det säkert en bra idé att använda alla vinstlinjer som är mycket lätt att kontrollera genom alternativen på skärmen. Wild-symbolen är bara Daredevil och du kommer vilja se den på andra och fjärde hjulet eftersom bara det kan dyka upp och när den gör det kommer det att göra att du slutför de vinnande kombinationerna som ersätter alla andra symboler du behöver.

Betalningar

Att spela med Daredevil kommer du aldrig tröttna på att våga dig in i nya situationer och om du lyckas få 3 Daredevils kommer du åt bonusspelet och det är gratis kontanter i allmänhet. Hjulen mörknar och du får avslöja brickorna tills du matchar 3 och de kommer att förvandlas till ett nummer som kommer att vara de pengar du har vunnit. Minimilönen är 5 cent, medan den maximala är 5 cent. Den största utbetalningen är 8.000 polletter, som därför erbjuder en jackpot på 40.000 euro. En mycket spännande vinst, men absolut inte lätt att uppnå. Spelet naturligtvis, liksom alla de juridiska i Marvel världen erbjuder dig också 3 progressiva jackpots som kan starta när som helst. Det börjar på 50 euro, sedan 500 euro för att komma till den högsta progressiva jackpotten på 5.000 euro.