• +46 430328-2042
  • info@fakturaspel.se
  • Norrfjäll 10 380 40 ORREFORS
Kasinospel
däck hallarna spelautomat: gratis spel och recension

däck hallarna spelautomat: gratis spel och recension

Beskrivning och idé av spelet

The Deck the Halls är en generös slot full av intressanta funktioner som är utvecklade runt de 5 hjulen och 30 vinstlinjerna. The Deck the Halls erbjuder en jackpot på upp till 2 000 Scatter- och Wild-tokens och symboler för att underlätta dina vinster samt gratissnurr för att öka dem. Du kan njuta av semester tack vare atmosfären i denna slot i själva verket Santa Claus har många presenter i beredskap för bra barn och tack vare bonussymboler kan du njuta av det till fullo. Spela med denna slot du kommer att ha hela essensen av julen, i själva verket skaparna av detta spel har använda ljusa och intensiva färger.

Symboler

Symbolerna för Deck the Halls kunde inte vara de klassiska symbolerna för julen. Du hittar dekorationer, renar, presenter och naturligtvis också jultomten och du kan inte glömma ens kalkonen. Kort sagt, jultemat i all sin tradition också tack vare bakgrunden noggrant kurerade för att ge alla spelare känslan av att leva rätt julperioden och mer än att leka med facket verkar fira jul genom att stanna hemma och leka med Däck hallarna på din PC. Wild-symbolen som alltid är mycket viktig, eftersom den kan ersätta alla andra symboler i kombinationer och multiplicera dina vinster. Den enda symbol som inte kan ersätta är att av Bells och din vinst kommer att fördubblas. Scatter-symbolen är uppenbar för Bells.

Betalningar

Med 3 eller fler Santa Bells jultomten kommer att belöna dig med gratis spinn. Tack vare detta bonusläge kan du öka dina vinster avsevärt på kort tid om turen assisterar då dina vinster dupliceras och gratisspelen kan fortsätta och göra din jul mer glädjefylld och intressant tack vare Deck the Halls. Grafiken och ljudet kommer då att få dig att leva en luongo och varaktig jul så länge du vill spela denna slot. Det är dags att fira och du kan inte slösa tid vid denna tidpunkt.